Читај ми!

Буфон неће из Јувентуса

Голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон не жели да промени клуб, иако се у медијима често помиње да ће на крају сезоне напустити црно-беле из Торина.

"Моја будућност је у Јувентусу и ништа ме неће натерати да променим мишљење", рекао је Буфон, чији уговор са италијанским прволигашем важи до 2013. године.

Буфон је ове сезоне изгубио место првотимца, пошто се дуго опорављао од опреације леђа коју је имао летос.

"Желим да се вратим на гол Јувентуса и да поново бележимо победе", додао је 33-годишњи чувар мреже.

Јувенутс ће се у преостала четири кола Серије А борити са Ромом за пласман у Лигу Европе, а уколико не оствари тај циљ биће ово једна од најлошијих сезона у историји трофејног клуба из Торина. Црно-бели су тренутно седми на табели, са три бода мање од Роме.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи