Мурињо жели Нанија

Португалаца никад доста на Сантиаго Бернабеу. Сјајна сезона Луиса Нанија учинила га је једним од најпожељнијих фудбалера на свету, што није промакло Жозеу Мурињу, који је спреман да га доведе у Шпанију.

Луис Нани има одличну сезону иза себе што није оставило равнодушним многе европске клубове. Реал Мадрид никада не заостаје када су трансфери у питању, па је и овога пута "краљевски клуб" спремио понуду од 30 милиона евра за сјајног Португалца.

Жозе Мурињо жели да повећа колонију Португалаца на Сантиаго Бернабеу, коју у овом тренутку чине Пепе, Рикардо Карваљо и Кристијано Роналдо.

О озбиљности Реалове намере сведочи и чињеница да је за трансфер задужен један од најбољих менаџера на свету, опет Португалац, Хорхе Мендеш, који је заслужан за долазак великог броја фудбалера у престоницу Шпаније.

Нани је стигао у Манчестер из Спортинга за 22 милиона фунти 2007. године, и остало му је још 15 месеци уговора.

Нани није од самог почетка био оволико утицајан на игру "црвених ђавола" јер је у прве три сезоне углавном шансу добијао са клупе. Међутим, просто је екслодирао након одласка Роналда 2009. године, а ове сезоне је израста у једног од носилаца игре екипе Алекса Фергусона.

Нанија краси велика свестраност с обзиром на то да са подједнаким успехом игра на оба бока, а многи истичу његов дриблинг и нјегову продорност као једне од најбољих у овом спорту.
Ове године је био у ужем избору за најбољег младог фудбалера Премијер лиге, а и постигао је 12 погодака, од којих су неки били права ремек дела.

Тешко је проценити да ли би Фергусон био спреман да се одрекне сјајног Португалца, али с обзиром на то да се Антионио Валенсија вратио на терен, није искључено да би Фергусон био спреман да га прода за праву цену.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 28. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи