Читај ми!

Арсеналу недостаје суровост

Француски ветеран Патрик Вијера и даље има осећања према Арсеналу, али нервира га чињеница да његовом бившем тиму недостаје убилачки инстинкт. Вијера подсећа навијаче Ситија да се клуб до пре неколико година борио за опстанак и да ће бити у сенци Јунајтеда све док не освоји трофеј.

Патрик Вијера признао је да још увек навија за Арсенал, али сматра да „тобџије" не освајају трофеје зато што немају исправан став о такмичењу, као и да им недостаје победнички менталитет.

Француски везиста провео је девет сезона у лондонском клубу. Данас каже да је разочаран чињеницом да се Арсенал мучи и да не може да дође до важних одличја.

"Још увек имам осећања према Арсеналу, али ситуација почиње да ме нервира. Они и сада играју најчепши фудбал у Енглеској, али не успевају да дођу до трофеја. Уживам када их гледам, али немају тај убилачки инстинкт какав има Јунајтед. Адамс, Кион, Винтербурн и Парлор нису били добри са лоптом као данашњи тим Арсенала, али су ишли главом где неки не би ни ногом", изјавио је Вијера.

Бивши репрезентативац Француске окренуо се полуфиналу ФА Купа, који Сити игра против Јунајтеда, додавши да навијачи морају да се сете какве резултате је клуб постизао у поретходним годинама.

"Сити се тренутно налази у сенци Јунајтеда и то се неће променити док не освојимо нешто. Очекивања су заиста велика, али људи не смеју заборавити да смо се до пре неколико година борили за опстанак", додаје Вијера.

Искусни играч средине терена рекао је да још није сигуран када ће завршити играчку каријеру, као и да нема ништа планирано за наредне године.

"Не знам да ли ћу се поензионисати овог лета. Тренутно сам у 50/50 ситуацији. Наставићу да играм ако добијем добру понуду, али ћу се опростити од профи фудбала ако не наиђе нешто интересантно. Постоје реалне шансе да од лета постанем пензионер", закључује 34-годишњи фудбалер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи