Читај ми!

Тотенхем се окреће Премијершипу

Хари Реднап поставио је нови циљ својој екипи после испадања из Лиге шампиона. Менаџеру Тотенхема очигледно се свидела авантура у Европи, па је сада најбитније поново се квалификовати за најјаче такмичење на Старом континенту.

Реал Мадрид избацио је „певце" из Лиге шампиона, па Хари Реднап још више жели да и следеће сезоне буде део европске фудбалске елите. Менаџер Тотенхема свестан је да је тиму потребно доста рада и добрих резултата, ако жели да прескочи Манчестер Сити на табели.

Спарси тренутно заостају три бода за „грађанима", али имају и утакмицу мање. Реднап са нестрпљењем очекује велике утакмице и одлучујућу борбу за четврту позицију у Премијер лиги.

„Веома је тешко бити међу четири најбоља клуба у Енглеској, али то је циљ коме Тотенхем мора да тежи. Морамо бити у врху сваке године. Требало би да буде тако. Ако опет успемо у томе, биће то одличан резултат", изјавио је Реднап.

Онда се менаџер лондонског клуба окренуо анализи преосталих утакмица, као и анализи највећих противника Тотенхема у борби за место које води у Лигу шампиона.

„Ове године биће теже да стигнемо до четвртог места, јер се Сити баш добро појачао. И поред тога, ми чекамо нашу шансу. Пред нама су јаке утакмице. Играмо против Арсенала следеће недеље, па имамо Челси и морамо у гостима да играмо против Ситија. Међутим, то су све велике утакмице и радујем се што ћемо их играти. Добро је што можемо да будео део важних мечева и да одлучујемо о својој судбини. Боље то, него да смо 12. на табели", закључује Реднап.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи