Читај ми!

Роберто Карлос добио Бугати

Роберто Карлос у недељу је напунио 38 година. Председник Карлосовог клуба Сулејман Керимов поклонио је Бразилцу Бугати Вејрон, вредан 1,8 милиона евра. Ако Анжи освоји лигу, Керимов ће и осталим играчима поклонити по један примерак најбржег аутомобила на свету.

Бек Анжија из Макачкале Роберто Карлос добио је Бугати Вејрон за 38. рођендан од председника клуба Сулејмана Керимова. Медији у Дагестану тврде да је Керимов, који је 2004. био на прагу преузимања италијанске Роме, поклонио Бразилцу аутомобил након прославе коју је ветеран одржао у једном хотелу.

Карлос је замолио да се аутомобил, који може да развије брзину од преко 430 километара на час, превезе до Бразила, како би играч могао да ужива у њему када се врати у родни Сао Паоло. Роберто Карлос до сада је одиграо сваки минут у екипи Анжија од како је стартовало првенство Русије.

Остали играчи Анжија биће једнако награђени ако успеју да дођу до трофеја у лиги Русије у наредне четири године. Клуб се тренутно налази на деветом месту, са пет поена из четири утакмице.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи