Карте за меч Партизана и Војводине

Продаја улазница за утакмицу 22. кола Супер лиге Србије између Партизана и Војводине, почеће у петак, Карте ће се продавати у петак од 10 до 18 сати, а на дан утакмице у суботу, од 10 сати па до почетка дуела у 19.30 часова.

Улазнице за југ продаваће се по цени од 200 динара, док ће навијачи који буду желели да гледају утакмицу са источне или западне трибине за карту морати да издвоје 400 динара.

Сезонске и полусезонске пропуснице ће важити, а капије стадиона биће отворене од 18.30. У предигри првотимаца, од 18.15 играће петлићи Партизана и Војводине, дечаци рођени 1998. године.

Такође, у петак и суботу навијачи ће моћи да купе и карте за 140. вечити дерби против Црвене звезде, који се игра у суботу, 23. априла од 18.30 часова.

Карте за јужну трибину продаваће се по цени од 600 динара, бочни делови истока и запада коштаће 1.200, док ће улазнице за централне делове тих трибина коштати 1.500 динара.

Продаја улазница за северну трибину биће организована на стадиону Црвене звезде, а о термину продаје јавност ће бити благовремено обавештена.

Сваки навијач ће моћи да купи максимално четири улазнице, уз идентификациони документ на увид.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи