Берлускони жели Роналда

Скоро је чудно да поред свега што се дешава у приватном животу председника Милана има места и за фудбал али Берлускони јеноставно не зна за умереност. Овога пута, просто ничим изазван, Берлускони је најавио довођење најбољег фудбалера Реала из Мадрида, Кристијана Роналда, у редове "росо-нера".

Контроверзни власник Милана Силвио Берслускони, према сопственим речима, планира на лето да доведе Кристијана Роналда, уколико његова екипа освоји италијанско првенство.

Португалац никада није наговестио да жели да напусти „Сантиаго Бернабеу", али то не обесхрабрује Берлсуконија, кога у Италији често оптужују да даје овако помпезна и сензационалистичка обећања у циљу личног промовисања.

„У случају да Милан освоји скудето, у наредном прелазном року, довешћемо неколико врхунских фудбалера, а један од њих би могао да буде Роналдо", изјавио је Берлускони на једној италијанској телевизији касно у понедељак увече.

Берлускони је додао да би довођење Роналда обрадовало свакога и да се "снови понекад остварују".

Милан се тренутно налази на првом месту Серије А са три бода предности у односу на најближег пратиоца. Остало је да се одигра још шест кола па се чини да титула није била ближа „Сан Сиру" још од 2004. године, последње у којој су „росо-нери" били шампиони.

Берслукони није трошио колико уме већ неколико година, отприлике када је и спорт почео да трпи последице светске економске кризе, али је, чини се, довођењем Златана Ибрахимовића најавио да је штедња прошлост.

Неколико играча Милана сигурно нису далеко од пензије, уз још неколицину којима истиче уговор на крају сезоне, међу којима су и Седорф и Андреа Пирло који, иако се у Милану надају другачијем исходу, скоро сигурно напуштају редове „росо-нера", па се чини да су појачања једноставно неопходна.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи