Читај ми!

Ливерпул може да привуче велика имена

Енди Керол је у понедељак постигао прве голове за Ливерпул од како је у јануару дошао из Њукасла. Победа од 3:0 против јаког ривала навела је 22-годишњака на причу о појачањима за следећу сезону.

Керол осећа да Ливерпул поново може да привуче велика имена, чак иако клуб не успе пласманом да обезбеди играње у Лиги Европе следеће сезоне. "Црвени" се тренутно налазе на шестој позицији, са пет бодова мање од Тотенхема, који има и утакмицу мање.

Капитен Стивен Џерард и дефанзивац Данијел Агер због повреда неће више играти у овој сезони, тако да клубу са Енфилда бити доста тешко да се избори за европски фудбал.

Ипак, рекордно појачање клуба верује да чак ни та врста неуспеха неће спречити квалитетне играче да се прикључе великом клубу из Ливерула.

"Ми смо у фази стварања тима. Луис Суарез и ја смо тек дошли, док је у понедељак млади Фанаган одиграо први меч за клуб. Мислим да је одлично одрадио посао и то показује шта можемо да урадимо у следећој сезони. Тимски дух је одличан. Овде имамо велика имена, ово је велики клуб и заиста не видим зашто нам се још неки од врхунских играча не би придружио", изјавио је Керол.

Млади нападач је у утакмици против Манчестер ситија постигао прва два гола за клуб од како се у јануару преселио на Енфилд из Њукасла. Ливерпул је "свракама" за овај трансфер платио 35 милиона фунти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи