Морено потврдио да је дивљак

Цео свет остао је згрожен када је играч Депортиво Переире, Луис Морено, пре нешто више од месец дана, за време утакмице шутнуо повређену сову која се нашла на трави. Потврду надимка "дивљак", Морено је заслужио када је недавно противничког фудбалера, који се налазио на земљи, крвнички шутнуо у ребра.

Када је фудбалер Депортиво Переире, Луис Морено почетком марта на утакмици против Атлетико јуниора, наочиглед пуног стадиона, шутнуо сову, која је повређена лежала на трави, цео свет је био згрожен тим догађајем.

Ако неко мисли да је то најгоре што је овај фудбалер урадио, вара се. Исти играч је поновио сличну ствар, само што се овај пут на трави, уместо сове, налазио противнички фудбалер.

Противнички играч који се борио за лопту пао је на земљу, а Морено га је крвнички шутнуо у ребра и аутоматски зарадио искључење.

Када је Морено шутнуо сову, рекао је да је то урадио да види да ли може да полети. Занимљиво је чути које ће оправдање колумбијски фудбалер имати у овом случају.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи