На дербију суде странци?

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић предложио да вечити дерби воде судије из друге земље. Ако клубови не верују судијама, нудимо решење, изјавио је Караџић.

После меча између Спартака и Партизана, Томислав Караџић, председник Фудбалског савеза Србије, изјавио је да ће „кућа фудбала" предложити Заједници суперлигаша да „вечити дерби" воде стране судије.

„Поједини клубови траже алибије за неуспехе на другој страни. Одбијам да се бавим судијама, имам паметнија посла", изјавио је Караџић за СОС канал.

Дуел између две првопласиране екипе српског првенства игра се 23. априла на стадиону Партизана, а меч би могао да има пресудан утицај на исход борбе за титулу.

„Ако клубови сумњају у наше судије, предлажем да ангажујемо стране. Ми верујемо нашим судијама, али ако им клубови не верују, нудимо решење. Морамо да смиримо страсти у финишу сезоне. Нећемо дозволити да се појединци крију иза функције председника ФСС", завршио је Караџић.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи