Ибрахимовић кажњен

Нови црвени картон, нова казна. Фудбалер Милана Златан Ибрахимовић кажњен је са три утакмице због вређања линијског судије за време утакмице са Фиорентином.

Златан оставља другове у финишу сезоне, док битка за титулу још траје. Ибрахимовић неће играти у три од преосталих шест мечева Серије А. Инцидент се догодио у 87. минуту меча у коме је Милан победио Фиорентину са 2:1. Шведски репрезентативац је добио црвени картон, а после утакмице се бранио и рекао да је био љут "на себе", а не на званичнике утакмице.

Ибрахимовић се тек вратио на терен после казне од две утакмице, јер је ударио противничког играча у стомак. Тада је, такође, био кажњен са три меча, али су челници Милана успели да ублаже казну на два меча суспензије.

После меча, се неочекивано извинио саиграчима због глупости, а чак се појавио и на конфернцији за новинаре, што је неуобичајено за њега. Ибрахимовићево Извињење  и још мање очекивано појављивање на конференцији за новинаре медији у Италији тумаче као покушај играча да се извуче са што мањом казном.

Милан води на табели Серије А и има три поена више од Наполија. Шведски репрезентативац неће играти против Сампдорије, Бреше и Болоње.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи