Јагодинци окренули лист

Лош старт пролећног дела сезоне приморао управу да направи рез. Управни одбор Фудбалског клуба Јагодина сменио је тренера Миљојка Гошића. Нови шеф стручног штаба је искусни Јовица Шкоро. Неколико играча у "посебној групи" јер нису оправдали поверење, и Огњеновић међу "одабранима".

Јагодинци у првих шест кола остварили само једну победу уз један реми и чак 4 пораза. Још није познато ко ће на клупу. Тренер је први платио цех. Председник Горан Милановић најављује да ће  и неколико играча морати добро да се потруде да би повратили поверење, међу њима и је и Перица Огњеновић.

Договорено је да Шкоро предводи екипу Јагодине до краја сезоне са могућношћу да уговор може да буде продужен, потврдио је секретар клуба Славко Гајин.

Шкоро је био тренер више домаћих клубова, а у последње време водио је крушевачки Напредак и Нови Пазар. Са фудбалерима Јагодине почеће да ради већ од уторка.

Председник клуба је истакао да ће неколико играча који до сада нису оправдали поверење "због повреда, или физичког и психичког стања" бити удаљени из првог тима.

Међу њима су Перица Огњеновић, Марко Мугоша, Срђан Новковић и још неки, прецизирао је Милановић и напоменуо да ће они радити "као посебна група", под надзором стручног тима.

Јагодина је у шест кола пролећног дела првенства добила само један меч, уз четири пораза и један реми, па су пали на 11. место првенствене табеле са 24 бода.

 "Чашу жучи" прелиле су последње две утакмице, у којима су Јагодинци поражени 2. априла од БСК-а на гостујућем терену и прошле суботе код куће, у сусрету са Јавором из Ивањице.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи