Абрамович продаје Тореса?

Фернандо Торес је скупа и лоша инвестиција Челзија и на лето би већ могао да буде продат, преносе поједини острвски медији. Газда клуба, Роман Абрамович посебно је незадовољан учинком шпанског нападача кога је платио 50 милиона фунти, и спреман је да га се већ на лето одрекне.

У Челси је стигао као велико појачање, али бивши нападач Ливерпула Фернандо Торес у редовима "плаваца" за сада само "испаљује ћорке". Шпански фудбалер није успео да постигне погодак пуних 648 минута колико је на терену провео у дресу Челсија, што је изгледа било довољно да власник лондонског клуба Роман Абрамович схвати да има промашену инвестицију.

Иако је Торес у Челси стигао за рекордних 50 милиона фунти, после само једне полусезоне Абрамович би могао да га прода. Како пише Дејли мејл (Daily Mail), руски тајкун је бесан због очајне игре скупо оплаћеног појачања.

Овај лист преноси изјаву неименоване особе блиске Абрамовичу, који је потврдио нагађања да би Торес већ на лето могао да промени средину.

"Знам да власник није задовољан својом инвестицијом. Он би мгао да прода Тореса на лето, без обзира што га је тек зимус купио", рекла је особа блиска Абрамовичу.

Пораз од Манчестер јунајтеда у првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона прошле среде, кап је која је прилила чашу, јер Шпанац ни на том мечу није успео да постигне гол.

Изгледа да ће Торесу бити дата шанса до краја сезоне да се "пробуди" и почне да ради оно због чега је доведен, да тресе мреже. Уколико Шпанац не проради, вероватно ће добити излазну карту са Стамфорд бриџа.

Једини ко још има наде у Тореса је тренер Анћелоти који каже да би шпански нападач ускоро могао да започне голгетерску серију.

"Сви желимо да Торес почне да даје голове. Голови ће доћи сигурно, ко зна можда чак и на Олд трафорду", рекао је Анћелоти.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 29. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи