Читај ми!

Дортмунду бод у Хамбургу

Фудбалери Борусије из Дортмунда у дербију 29. кола Бундес лиге освојили су бод у Хамбургу 1:1 и сачували велике шансе за освајање шампионске титуле. Био је то и дуел српских репрезентативаца Гојка Качара (Хамбург) и Невена Суботића (Дортмунд), који су одиграли свих 90 минута.

Хамбург је против Борусије повео голом Руда ван Нистелроја из пенала у 39. минуту, а бод гостима донео је Јакуб Блашчиковски у последњим тренуцима утакмице.

Домаћин је од 78. минута играо без искљученог Анеса Бен Хатире. У екипи Хамбурга целу утакмицу одиграо је Гојко Качар, а у тиму из Дортмунда наступио је Невен Суботић.

Кикс Борусије није искористио Бајерн, иако је минхенска екипа прва стигла до гола у Нирнбергу, а стрелац је био Томас Милер у петом минуту. Реми домаћину осигурао је Кристијан Ајглер у 60. минуту.

Фудбалери Шалкеа савладали су у Гелзенкирхену екипу Волфсбурга са  1:0, а победоносни погодак постигао је Хозе Хурадо у 74. минуту. 

Екипа Хановера забележила је победу над Мајнцом од 2:0 и преузела треће место на табели, док је Фрајбург код куће био бољи од Хофенхајма са 3:2.

Резултати:

Хамбург - Борусија Дортмунд 1:1 (1:0)
Стрелци: Ван Нистелрој у 39. минуту из пенала за Хамбург, Блажиковски у 90. минуту за Дортмунд.

Шалке - Волфсбург 1:0 (0:0)
Стрелац: Хурадо у 79. минуту.

Нирнберг - Бајерн 1:1 (0:1)
Стрелци: Ајглер у 60. минуту за Нирнберг, Милер у 5. минуту за Бајерн.

Хановер - Мајнц 2:0 (1:0)
Стрелци: Ја Коне у 45. из пенала и Пинто у 59. минуту.

Фрајбург - Хофенхајм 3:2 (1:2)
Стрелци: Шустер у 23, Сисе у 60. из пенала и Бушер у 78. минуту за Нирнберг, Ибишевић у 34. из пенала и Бабел у 43. минуту за Хофенхајм.

Штутгарт - Кајсерслаутерн 2:4

Сутра се састају: Менхенгладбах - Келн и Леверкузен - Сент Паули.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи