Читај ми!

Време је да Спартак прими гол

Тренер фудбалског клуба Партизан Александар Станојевић изјавио је да његов тим са много опреза, али и са доста мотива очекује дерби 21. кола Јелен Супер лиге против Спартак Златибор воде у Суботици. Црно-бели у недељу од 15,30 гостују Суботичанима, који на последњих шест утакмица у првенству нису прими гол.

"Свакој серији дође крај, тако смо ми прошле среде после девет утакмица изгубили од Црвене звезде, па се надам да је време и да Спартак прими гол. Јесенас само њима и Војводини нисмо затресли мрезу и просто не верујем да је то опет могуће", рекао је Станојевић.

Тренер Партизана истакао је да веома добро познаје екипу коју води Љубомир Ристовски и да је сигуран да ће утакмица у Суботици оправдати епитет дербија.

"Иако се годинама причало како су два клуба у пријатељским односима, ми против њих у последње време баш тешко излазимо на крај. Они су веома организована екипа, играју висок пресинг, далеко од гола, опасни су у прекидима. Све ово биће нам само додатна мотивација", истакао је Станојевић.

Станојевић жали што у тиму неће бити Стефана Савића који ће одсуствовати због породичне трагедије:

" Морам да кажем да ми је веома жао што нисам могао да присуствујем сахрани. Али, сви смо уз Стефана, потиштени смо због свега што га је задесило, покушаћемо да победимо и на тај начин дамо му мало енергије", поручио је Станојевић.

Осим Савића у тиму неће бити ни суспендованог Ивана Стевановића, док ће уочи самог меча бити познато каква је ситуација са Звонимиром Вукићем. Уколико искусни везиста не буде могао да игра његово место заузеће Саша Илић, док ће уз леву аут линију заиграти млади Дарко Брашанац.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи