Мпела до лета у Мамелодију

Јужноафрички фудбалски репрезентативац Катлего Мпела вратио се у екипу Мамелодија после неколико недеља штрајка због одлуке клуба да му не дозволи да у зимском прелазном року пређе у београдски Партизан.

Председник Мамелоди сандаунса Патрис Моцепе обећао је 26-годишњем Мпели да ће у летњем прелазном року моћи да промени клуб.

"Драго нам је што се вратио у Сандаунсе. Катлего је најбољи нападач у Јужној Африци и надам се да ће поново постизати голове за наш клуб", рекао је локалним медијима у Јужној Африци портпарол Мамелодија Алекс Шакоане.

Мамелоди је и прошлог лета одбио понуде енглеског Бирмингема и руског Терека за Мпелу. У зимском прелазном року клуб је одбио понуду Партизана од 1,5 милиона евра.

"Катлего је желео да зна каква је његова позиција и срећни смо што су се ствари овако завршиле. Он се извинио због неспоразума, а највећи добитник у овом случају је фудбал", рекао је Мпелин агент Глен Бенкин. Председник Мамелодија Патрис Моцепе рекао је да је свестан да је Мпелина будућност у некој од европских фудбалских лига.

"Каријере фудбалера су кратке и желимо да Катлего игра добро, како за Мамелоди, тако и за национални тим. На лето ћемо му помоћи да нађе добар клуб у Европи", рекао је Моцепе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи