Дел Пјеро захвалио Роналду

Капитен фудбалера Јувентуса Алесандро дел Пјеро захвалио је Роналду на свему што је урадио за тај спорт и рекао да је Бразилац један од највећих нападача против којих је играо.

"Одувек сам веровао да се величина неког играча мерила и величином његових противника. Чак и фудбалу је било великих дуела појединаца.

Док је играо за Интер, стално смо се борили један против другог. На крају сваког меча размењивали смо дресове. Он је један од фудбалера које највише ценим", написао је Дел Пјеро на свом интернет сајту.

Роналдо је пре неколико дана саопштио да се повлачи са терена због здравствених проблема.

"Нисам био изненађен његовом одлуком. Нажалост, знам да су повреде утицале на то. Оно што је Роналдо урадио током каријере остаће уписано у историји фудбала и у сећањима свих навијача, без обзира на то кога подржавали", навео је он. "Хвала ти на свему што си урадио и хвала ти што си био велики ривал", поручио је Дел Пјеро бившем бразилском репрезентативцу.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи