Ирци ипак са подршком

Европска фудбалска унија одлучила је да дозволи Фудбалском савезу Северне Ирске да доведе 200 гостију за утакмицу против Србије у Београду, која ће се играти без присуства навијача.

Поред тога УЕФА је одлучила и да фудбалски савези обе земље добију и по 75 улазница за чланове својих делегација. Поред гостију и представника оба савеза, утакмици ће присуствовати и сви акредитовани новинари.

"У оквиру добре организације предстојеће утакмице наредних дана у Београду биће одржан састанак представника савеза Србије и Северне Ирске на којем ће бити размотрена сва безбедоносна питања, а којем ће присуствовати и специјални комесар за безбедност УЕФА на овој утакмици, Кени Скот". 

Утакмица Србија-Северна Ирска игра се 25. марта у Београду без навијача, због казне за ФСС након дивљања хулигана у Ђенови крајем прошле године, током утакмице Италија-Србија која је играна у оквиру квалификација за Европско фудбалско првенство.

"Орлови" тренутно заузимају претпоследње место на табели Ц групе квалификација са четири бода, шест мање од водеће Италије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи