Анжи троши к'о Сити

Управа Анжија из Махачкале, после довођења Роберта Карлоса, покушава да доведе 22-годишњег Бразилца Жусилеиа да Силву. За најбољег фудбалера Коринтијенса руски тим понудио 11 милиона евра.

Клупски фудбал у Русији последњих неколико година цвета, а клубови у тој земљи више и не питају колико коштају поједини играчи.

Екипа Анжија из Махачкале, ове године представља руску верзију Манчестер ситија. Њихова последња понуда од 11 милиона евра 22-годишњег бразилца Жусилеиа да Силву оставила је све у неверици.

Млади Да Силва сматра се за једним од најталентованијих фудбалера у Бразилу, игра за Коринтинајс, а недавно је и дебитовао за први тим "кариока".

На њега су већ око бацили многи европски клубови, попут Фјорентине и Јувентуса, али клуб из Махачкале је до сада упутио једину понуду.

Иначе ово је само наставак велике куповине клуба из престонице руске покрајине Дагестан, који је у своје редове већ је довео Бразилца Роберта Карлоса, коме ће плаћати четири милиона евра по сезони.

Ако се овоме дода да је екипе претходно довела и одличног Узбекистанца Одила Ахмедова, јасно је да се клуб из Махачкале спрема да ове сезоне остави дубок траг у руском првенству.

Занимљиво је да је Анжи основан 1991. године, а највећи успех је освајање четвртог места у Премијер лиги Русије 2000. године. После седам година проведених у другој лиги, ова екипа се прошле сезоне вратила у елиту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи