Можемо победити Интер

Синиша Михајловић оценио је да је ове сезоне лакше победити Интер него што је то био случај годину дана раније. У заосталој утакмици Калча сутра се састају Интер и Фиорентина. Фаворит је познат, то је Интер.

Екипи из Милана утакмица долази у незгодном тренутку, након пораза у дербију од Јувентуса. Нови неуспех неминовно би довео до пада екипе. Синиша са пуно емоција прича о наредном мечу. Бори се за Фиорентину, а везан је и за Интер, у коме је завршио играчку каријеру и започео тренерску.

"Надам се да ће Интер опет бити првак Италије, али сутра желим да их победимо", рекао је италијанским медијима Михајловић, који је играо за Интер, а затим је радио у миланском клубу као помоћник Роберту Манчинију. Фиорентина и Интер сутра у Фиренци играју заосталу првенствену утакмицу.

"Прошле сезоне Интер је био комплетна екипа, а сада им недостају неки играчи. Сутрашња утакмица је веома важна за нас, а против себе ћемо имати великог ривала. Надам се да ћемо победити. Ја сам миран, а надам се да ће и моји играчи бити потпуно концентрисани", казао је српски тренер. Интер је у прошлом колу изгубио у гостима од Јувентуса, док је Фиорентина савладала домаћи Палермо.
"Свака утакмица је другачија. Екипа као што је Интер има квалитет за шампионску титулу, а ми ћемо се сутра испречити на том путу. Ако нас не победе, упашће у проблеме", изјавио је Михајловић. Он је казао да добро познаје актуелног првака Европе и Италије.

"Морамо да покушамо да зауставимо Веслија Снејдера, Самјуела Етоа и Ђампаола Пацинија. Сва тројица су веома опасни играчи", закључио је Михајловић.

Фиорентина тренутно заузима 10. место на табели првенства Италије, док је Интер на четвртој позицији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи