Лане демантује

Фудбалер Лилверпула Милан Јовановић демантовао је писање британског Санa, који је објавио да је српски репрезентативац тражио од клуба већу минутажу и запретио да ће напустити екипу. То су обичне будалаштине. Ко ме макар мало познаје добро зна да тако нешто никад не бих изговорио, нагласио је Јовановић.

Интервју српског репрезентативца Милана Јовановића у британском таблоиду Сан (The Sun), у којем је наводно изјавио да је незадовољан статусом у Ливерпулу, и да ће, уколико не добије већу минутажу, напустити екипу, ипак се испоставило да је био лажан.

У изјави за Вечерње новости, репрезентативац "орлова" је рекао да је све што је објављено обична будалаштина и ноторна измишљотина.

"То су обичне будалаштине! Ко ме макар мало познаје добро зна да такве речи нису мој стил, да тако нешто никад не бих изговорио... То што су урадили људи из поменутог таблоида је толико ниско и мизерно да немам речи. Такве глупости је сувишно коментарисати", огорчен је Јовановић.

Српски репрезентативац је рекао да је одмах по објављеном интервјуу контактирао људе из клуба, који су му поручили да не брине, јер су такве измишљотине нормалне за острвску "жуту штампу".

"Из Ливерпула су ми рекли су ми да се не бринем и да је то уобичајено за овдашњу жуту штампу. Апсурдно у свему је то што од доласка у Ливерпул, пре три месеца, нисам давао изјаве ни интервју ни за једне новине, већ искључиво за клупски сајт. То што је објављено могао је да напише само луд човек и нека људима у том таблоиду такве лажи служе на част", нагласио је Јовановић.

Лане је додао да не жели да га због оваквих измиошљотина народ у Србији гледа "погрешним очима".

"Не желим да ме народ у мојој земљи гледа погрешним очима. Имам 29 година и никад ми није пало на памет да говорим тако неодмерене ствари. Нећу дозволити да ме те будалаштине избаце из колосека, наставићу да се борим за место у тиму, да користим сваку шансу и да останем у Ливерпулу што дуже. И већим играчима од мене требало је много времена да се адаптирају", закључио је српски репрезентативац.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи