Мајнц наставио серију

Највеће изненађење Бундеслиге, екипа Мајнца, остварила седму узастопну победу, овога пута против Хофенхајма (4:2). Качар стрелац за Хамбург у победи над Кајзерслаутерном (2:1). Сутра дерби у ком се састају Борусија из Дортмунда и Бајерн из Минхена.

Фудбалери Мајнца наставили су серију победу у немачком првенству и данас на свом терену савладали Хофенхајм са 4:2 у седмом колу Бундеслиге.

Стрелци за Мајнц, који после седам кола са максималним учинком потпуно неочекивано заузима лидерску позицију на табели Бундеслиге, били су Сами Алагуи, Андре Ширле и Адам Салај, док је четврти погодак у ствари био аутогол Густава Луижа.

Хофенхајм је тако изгубио четврто место на табели на коме га је сменио Фрајбург захваљујући победи над Келном од 3:2 у којој је два гола постигао Јан Розентал, а један Папис Демба Сисе.

Друга је Борусија из Дортмунда, која ће сутра у дербију кола дочекати актуелног шампиона Бајерн из Минхена. Трећи је Хановер, упркос синоћњем пораз на свом терену од Санкт Паулија 0:1.

Српски репрезентативац Гојко Качар помогао је свом Хамбургу да у дуелу са Кајзерслаутерном преокрене резултат и стигне до победе од 2:1.

Кајзерслаутерн је повео голом Срдјана Хрвата Лакића, али је Качар, који је у игру ушао у 38. минуту, изједначио на 1:1, да би Ерик Чупо-Мотинг донео сва три бода Хамбургу.

Истим резултатом је и Нирнберг савладао Шалке, док је дуел Борусије из Менхенгладбаха и Волфсбурга завршен без победника 1:1.

Данашњи резултати седмог кола:
Нирнберг - Шалке 2:1
Борусија Менхенгладбах - Волфсбург 1:1
Мајнц - Хофенхајм 4:2
Хамбургер - Кајзерслаутерн 2:1
Фрајбург - Келн 3:2

Одиграно у петак: Хановер - Сент Паули 0:1

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи