Алиби забрањен у Партизану

Тренер фудбалера Партизана Александар Станојевић рекао јe да његова екипа мора да се навикне на ритам играња две утакмице недељно и да то не сме да послужи као алиби пред дерби са Војводином у седмом колу Супер лиге.

"Увек се говори како је утакмица пре или после Лиге шампиона тешка. Али то су стереотипи. Морамо да се навикнемо на тај ритам. Наравно да је другачије, али то није алиби", рекао је Станојевић пред сутрашње гостовање у Новом Саду, пет дана после меча са Арсеналом у Лиги шампиона.

Станојевић је истакао да је његова екипа у домаћем првенству увек фаворит, односно да увек "води са 1:0", али да ће то морати и да докаже на терену против трећепласираног тима на табели српског шампионата.

"И Војводина и Партизан су под императивом победе. Ми смо и под већим притиском, јер се од нас очекује да будемо шампиони, а Војводина се нада да ће бити шампион. Огромна је то разлика", казао је. Дуел са Војводином, ипак, Станојевић је описао као највећи изазов за његов тим на домаћој сцени у овој сезони. Теже му је било, како је рекао, само прошле сезоне у вечитом дербију са Црвеном звездом који је одлучивао о титули.

"Ништа не може да се пореди са том утакмицом против Звезде, али ово јесте најтежи домаћи испит за нас у овој сезони. Војводина има доста брзе нападаче, добру трансформацију, дисциплиновани су, играју такмичарски, мало голова примају. Некад тешко стварају шансе, али је и тешко развити игру против њих", оценио је Станојевић.

Додатан проблем за црно-беле су кадровске природе, пошто Станојевић неће моћи да рачуна на капитена Младена Крстајића, нападача Пјера Боју и Александра Миљковића. Алмами Мореира обавестио је тренера да је здравстверно потпуно спреман за повратак у екипу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи