Утакмица високог ризика у Новом Саду

Полицијска управа у Новом Саду је фудбалску утакмицу Војводина - Партизан сврстала у ред високозичних догађаја и предузела је све мера да до евентуалних инцидената не дође.

На сам дан меча, који ће почети на стадиону "Карађорђе" у 15,30 у недељу, биће забрањено окупљање навијачких група у центру града, а власници угоститељских објеката који се налазе на удаљености мањој од 1.000 метара од стадиона неће смети да точе алкохол три сата пре, за време и три часа након утакмице.

На стадион ће, сходно закону, бити забрањено уношење алкохолних пића и реквизита који би могли да послуже у могућим тучама.

Одлука новосадске полиције донета је на основу искустава из ранијих година, када је често долазило до физичких обрачуна навијача црвено-белих и црно-белих, наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи