Михајловић теже повређен

Данијел Михајловић, дефанзивац Црвене звезде, одсуствоваће са терена неколико месеци због повреде колена коју је зарадио на мечу са Чукаричким, саопштено је на званичном сајту тог клуба.

Детаљни лекарски прегледи обављени у уторак 28. септембра показали су да је Михајловићева повреда теже природе - у питању је повреда предњих лигамената колена, па ће сјајни штопер паузирати дуже него што је било ко очекивао.

" Немам шта да кажем. Не знам како је уопште дошло до повреде. Нисам имао никакав покрет, само се појавио бол. Осећам се ужасно, јер ми сада следи дугачка пауза, а таман сам почео да играм", рекао је Михајловић.

Црвена звезда ове сезоне стварно нема среће са повредама штопера пошто је Михајловић доведен да буде замена Вилотићу који има познате здравствене проблеме.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи