Севиља отпустила тренера

После елиминације из квалификација за Лигу шампиона и првог пораза у домаћем шампионату, екипа Севиље сменила је тренера Антонија Алвареза. На његово место постављен је бивши тренер Мајорке Грегорио Манзано.

Пала је и прва тренерска "жртва" у шпанској Примери. После првог пораза у домаћем шампионату у овој сезони Севиља је отпустила тренера Антонија Алвареза.

Андалужани су поражени у гостима од екипе Херкула резултатом 2:0, па са осам освојених бодова у пет кола заузимају седмо место на табели.

Уместо Алвареза вођење екипе додољено је Грегорију Манзану, који је четири године тренирао екипу Мајорке.

Алварез је Севиљу преузео средином прошле сезоне, а за шест месеци колико је водио екипу, на 14 мечева домаћег првенства забележио је само четири победе.

Ипак, највећи неуспех Алварез је доживео у квалификацијама за Лигу шампиона, где је елиминисан од португалске Браге. Једини успех Алварез је постигао у такмичењу шпанског купа, где је са Севиљом освојио тај трофеј.

Нови тренер Андалужана, Грегорио Манзано сјајно је водио Мајорку четири године, а мало је фалило да екипа са Белеара прошле сезоне заузме четврто место и пласира се у Лигу шампиона. Први треинг са екипом Манзано ће имати у понедељак увече.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи