Красић, нови Недвед

Репрезентативац Србије Милош Красић постигао је три гола у победи Јувентуса против Каљарија 4:2 и практично сам донео бодове "старој торинској дами". Стрелац трећег гола Бонучи, Матри двоструки стрелац за екипу са Сардиније.

Одлична игра Милоша Красића у дресу Јувентуса, најзад је дала резултата. Репрезентативац Србије постигао је чак три гола у последњем мечу петог кола Калча. Јувентус је на Деле Алпију савладао Каљари, а Красић је био стрелац у 13., 34. и 70 минуту утакмице.

Јувентус је повео у 13. минуту меча. После слободног ударца са десне стране, лопта је избачена из шеснаестерца Каљарија, на њу је налетео Красић и волејем са 17 метара савладао Агација. Био је то први Красићев гол у црно-белом дресу.

Матри је донео изједначење екипи са Сардиније, али је поново Красић преузео ствари у своје руке. На центаршут Амаурија, Милош се одлично снашао на другој стативи и спровео лопту у мрежу.

Бонући је у 57. минуту повећао предност Јувеа, а онда је Красић новим поготком отклонио сваку сумњу, када је победник овог меча у питању.

Матри је успео у 81. минуту да постави коначан резултат својим другим голом на мечу.

Број коментара 30

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи