Нова победа Еркулеса

Еркулес из Аликантеа савладао Севиљу головима Давида Трезегеа. Двоструки стрелац и Фернандо Кавенаги за Мајорку. На челу табеле је Валенсија са 13 бодова.

Фудбалери Мајорке победили су данас Реал Сосиједад са 2:0 у шпанској Примери, головима које је постигао Фернандо Кавенаги. Голови су постигнути у седмом и 63. минуту.

У осталим мечевима Еспањол је победио Осасуну са 1:0, Алмерија је савладала Депортиво са 2:0, Хетафе је победио Расинг са 1:0, а Еркулес екипу Севиље са 2:0.

Двоструки стрелац за екипу из Аликантеа био је некадашњи фудбалер Јувентуса и репрезентативац Француске Давид Трезеге.

У јучерашњим мечевима Реал Мадрид је одиграо 0:0 са Левантеом, Барселона је са 10 играча савладала Атлетик Билбао са 3:1, а Валенсија је победила Спортинг са 2:0 и дошла на врх табеле.

После пет кола Валенсија има 13 бодова.

У последњем мечу Атлетико Мадрид игра са Сарагосом. У понедељак Малага гостује Виљареалу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи