Најгори голман на свету

Својим "бравурама" на голу мароканског ФАР Рабата, голман Калид Аскри постао је највећа звезда "Ју тјуба". Аскри је пре неколико недеља остао упамћен по бизарном голу којег је примио из пенала, и то након што је одбранио ударац, а после невероватне грешке на утакмици у суботу, овај играч је сам напустио игру.

Иако не постоји такмичење у овој категорији, голман мароканске екипе ФАР Рабат, Калид Аскри, је дефинитивно најгори чувар мреже на свету.

Пре неколико недеља овај голман је био "главни јунак" најбизарнијег гола постигнутог из пенала на свету. Тада је после одбрањеног ударца са беле тачке већ почео да слави, када је одбијена лопта, која је била јако фелширана прешла гол линију.

Тај видео клип је за кратко време постао најгледанији на интернету, а гледаоци широм света прогласили су то за најчуднији пенал свих времена.

Само неколико недеља после тога, овај несрећни голман је поново постао највећи кловн светског фудбала.

На мечу против КАЦ Кенитре у суботу, овај чувар мреже направио је нову невероватну грешку, када је у покушају да предрибла противничког нападача изгубио лопту и примио гол.

Одмах по примљеном голу Аскри је скинуо дрес са себе, бацио голманске рукавице и трком побегао са стадиона, оставивши саиграче у чуду.

Ова до сада невиђена реакција ће сигурно изазвати многе контраверзе, а каријера овог голмана ће сигурно бити доведена у питање.

Чак и да окачи рукавице о клин, Аскри ће моћи да се теши да је једно кратко време био светска звезда на интернету.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи