Џерард и Шамак дивљаци

Ко губи има право да се љути, али изгледа има право и да бије. Камере су забележиле сурове старотове фудбалера Ливерпула и Арсенала, Стивена Џерарда и Маруна Шамака на своје противнике у шестом колу Премијер лиге, после којих су ови фудбалери били само благо опоменути.

Овај викенд није био добар за велику четворку у Премијер лиги, а екипе Челзија, Манчестер јунајтеда, Ливерпула и Арсенала нису успеле на остваре победе у шестом колу првенства.

Неуспех у овом колу неке екипе су теже поднеле, а лоше резултате су изгледа посебно лоше прихватили фудбалери Ливерпула и Арсенала, чији су поједини играчи на терену били претерано агресивни.

Навијачи на Острву су и даље запањени потезом Стивена Џерарда који је у једном дуелу намерно ударио лактом нападача Сандерленда, Денија Велбека. За овај дивљачки старт Џерард је кажњен само жутим картоном.

Нешто мање немилосрдан према противнику био је нападач Арсенала Марун Шамак, који је после једног дуела за врат ухватио фудбалера Вест Бромвич Албиона, Гонзала Јару.

За разлику од Џерарда који је добио јавну опомену, Шамак се извукао некажњен, а једини картон је добио петнаестак минута пред крај утакмице.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи