Трезеге после 10 година отишао из Јувентуса

Италијански фудбалски клуб Јувентус и нападач Давид Трезеге споразумно су раскинули уговор, објављено је на сајту црно-белих

У саопштењу Јувентуса наводи се да је постигнут договор о раскиду уговора са бившим француским репрезентативцем, који је за 10 година у црно-белом дресу торинског тима постигао 171 гол.

Француски фудбалер ће ускоро објавити у ком клубу ће наставити каријеру, а медији спекулишу да ће 32-годишњи нападач потписати за Херкулес из Аликантеа.

Нови председник Јувентуса Андреа Ањели захвалио је Трезегеу на дугогодишњој сарадњи.

"Ја сам, као и сви навијачи Јувентуса везан са Давида и све његове голове које је за 10 година постигао за наш клуб. Сувишно је причати о фудбалеру који просечно по сезони постиже 17 голова. Ово је била права љубавна прича и Давид ће остати у срцима свих 'тифоза' Јувентуса", рекао је Ањели за клупски сајт.

Трезеге прошле сезоне није успео да се избори за место у првом тиму, а Јувентус није више желео да му плаћа годишњу плату 5,7 милиона долара, колико му је следовало према уговору.

Трезеге је 2000. године из Монака прешао у Јувентус за који је одиграо укупно 318 утакмица и постигао 171 гол. Он није желео да оде из Јувентуса када је клуб, у сезони 2006-2007, због учествовања у намештању утакмица избачен у Серију Б.

Управа торинских црно-белих је у петак увече потписала уговор са досадашњим нападачем Наполија Фабијом Кваљарелом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи