Челси наставио серију

Лондонски Челси остварио је још једну победу у Премијер лиги. На "Станфорд бриџу" савладана екипа Стоука (2:0). Манчестер јунајтед сигуран против Вест Хема (3:0). Арсенал и Виган славили у гостима против Блекбурна, односно Тотенхема.

Фудбалери Челсија победили су данас Стоук са 2:0, у утакмици трећег кола Премијер лиги и остварили трећу првенствену победу.

Домаћи Челси повео је преко Флорана Малуде у 32. минуту, а коначан резултат поставио је Дидије Дрогба, из једанаестерца у 77. минуту. То је био четврти гол нападача "плаваца" у сезони.

Челси је задржао прво место на табели са девет бодова, док је Стоук на претпоследњем месту без бодова.

Фудбалери Вигана победили су на гостовању Тотенхем са 1:0 голом Уга Родалеге у 80. минуту. Виган је тако остварио прву победу у сезони и са три бода попео се на 15. место, док је Тотенхем остао на четири бода и пао на девето место.

Фудбалери Манчестер јунајтеда победили су Вест Хем са 3:0 и попели се на треће место на табели. Голове на Олд Трафорду постигли су Вејн Руни, у 33. минуту из једанаестерца (његов први гол од марта), Нани у 50. и Димитар Бербатов у 69. минуту.

Репрезентативац Србије Немања Видић одиграо је свих 90 минута за Јунајтед, који са седам бодова заузима треће место на премијерлигашкој табели.

"Чекићари" су последњи на табели без бодова. Они су на три утакмице постигли само један гол, а примили девет.

Вулверхемптон и Њукасл поделили су бодове 1:1, као и Блекпул и Фулам 2:2.

 

Арсенал је раније данас победио на гостовању Блекбурн са 2:1 и остао у трци за Челсијем са два бода мање од шампиона Енглеске.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи