Ибрахимовић као Стојке

Златан Ибрахимовић се враћа у италијански фудбал а некадашњи плаво-црни дрес сада мења црвено-црном комбинацијом. Како извештавају медији на Апенинима, нападач који је најбоље фудбалске дане имао у дресу Интера, из Барселоне сада долази у редове Милана.

Док се у Србији дигла прашина око преласка бившег голмана Црвене звезде Владимира Стојковића, у Партизан, изгледа да ће његовим стопама кренути још један играч, само што неће променити боје београдских вечитих ривала, већ миланских.

Како извештавају италијански медији, управе Барселоне и Милана коначно су се договориле о преласку шведског нападача Златана Ибрахимовића у тај клуб.

Челници Милана и Барселоне Адријано Галијани и Сандро Росел наводно би данас требало да реше последње детаље трансфера 28-годишњег нападача. 

Ибрахимовић ће наводно у Милан доћи на једногодишњу позајмицу, али ће италијански клуб на крају сезоне бити обавезан да Барселони исплати 30 милиона евра за трајни уговор.

Тренер Барселоне Пеп Гвардиола изоставио је Ибрахимовића из тима за сутрашњи меч са Расингом на отварању шпанског првенства. Разлози су, према речима Гвардиоле, техничке природе.

Тренер Милана Масимилијано Алегри са друге стране телефоном је разговарао са Ибрахимовићем.

"Звао сам га чисто из куртоазије, да се поздравимо, упознамо. Рекао ми је да би волео да додје у Милан", рекао је Алегри телевизији Скај.

Ибрахимовић је у Барселону дошао прошлог лета из другог великог миланског клуба Интера. Постигао је 21 гол за Барсу, али није успео да сасвим оправда очекивања стручног штаба.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи