Стојковић стиже у Хумску

Партизан појачава конкуренцију међу голманима. Нови члан "парног ваљка" јесте Владимир Стојковић. Бивши голман Црвене звезде и досадашња "јединица" у репрезентацији на позајмици у Хумској.

Потрага за новим голманом коначно је окончана. Пред старт Лиге шампиона, Партизан појачава конкуренцију међу голманима. Спомињала су се разна имена, али у Хумску стиже досадашњи први голман репрезентације Владимир Стојковић.

Голман Спортинга из Лисабона, бивши голман Црвене звезде, играће до краја сезоне као позајмљен играч у Партизану, што је  објављено вечерас на сајтовима оба клуба.

Стојковић је 2006. године прешао у Нант и од тада његова каријера креће силазном путањом. Голман репрезентације Србије је 2007. године из Нанта прешао у Спортинг, али се у лисабонском клубу није добро снашао.

Уследила је позајмица у Витесе, и након тога прелазак у садашњи клуб Спортинг. Наставио је да лутао по позајмицама у Хетафеу и Вигану где такође није оставио значајнији утисак.

Упркос свему, Стојковић је задржао место голмана у репрезентацији Србије. Бранио је за репрезентацију Србије на Светском првенству у Јужној Африци, а укупно је уписао 36 наступа за "орлове".

Бивши голман Црвене звезде ће тако појачати конкуренцију у Партизану и покушати да избори место првог голмана како би бранио за црно-беле у утакмицама домаћег првенства али и Лиге шампиона. 

Број коментара 102

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи