Фулам довео Салсида из Ајндховена

Енглески прволигаш Фулам потписао је данас трогодишњи уговор са одбрамбеним фудбалером Карлосом Салсидом, који је до сада играо за ПСВ Ајндховен.

Клуб из Лондона није у саопштењу навео колико је обештећење за мексичког репрезентативца, али су медији навели да оно износи око 1,6 милиона фунти.

"Увек сам желео да играм у Премијер лиги. Сезона је већ почела, тако да знам да ћу морати вредно да радим да бих се брзо прилагодио и помогао тиму", рекао је Салсидо.

Дефанзивац Мексика одиграо је 77 утакмица за национални тим, укључујући и све мечеве на Светском првенству у Јужној Африци, на коме је његов тим испао у осмини финала од Аргентине.

Клупску каријеру почео је у Гвадалахари, а у ПСВ је прешао 2006. године. Одиграо је више од 100 утакмица за тим из Ајндховена и два пута је освајао првенство Холандије.

"Карлос је разноврсни дефанзивац који може да игра на неколико позиција. Драго ми је да смо успели да доведемо изузетно квалитетна појачања током овог прелазног рока", рекао је тренер Фулама Марк Хјуз.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи