Маскерано у Барселони

Капитен репрезентације Аргентине Хавијер Маскерано следеће четири године носиће дрес Барселоне. Све договорено, чека се на потпис уговора. Незванично, транфер је вредан 25 милиона фунти, а Маскерану ће плата бити 90 хиљада фунти недељно.

По свему судећи, капитен репрезентације Аргентине Хавијер Маскерано наставиће каријеру у Барселони. Према одређеним изворима са Острва, Ливерпул је већ договорио све услове са прваком Шпаније, а висина трансфера се процењује на око 25 милиона евра.

Маскерано је неколико пута ове године вршио притисак на челнике клуба са „Енфилда" да му дозволе да напусти клуб, а посебно упоран у настојањима да ангажује пргавог Аргентинца био је Масимо Морати, председник миланског Интера.

Ипак, изгледа да је Барселона била конкретнија, па је Маскерану дозвољено да преговара са Каталонцима око личних услова уговора.

Из Барселоне су потврдили да су договорили четворогодишњи уговор са Маскераном, према којем ће Аргентинац примати око 90 хиљада евра недељно.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи