Треће коло фудбалске Суперлиге

За викенд се наставља фудбалска Суперлига Србије. Дерби меч игра се на Карабурми, где ОФК Београд дочекује шампионску екипу Партизана. Црвена звезда дочекује Јагодину, Војводина екипу Јавора. Рад ће на Бањици угостити водечу екипу Слободе, а Борац комшијски Металац. У Кули играју Хајдук и Инђија, а Смедерево је домаћин БСК из Борче.

Утакмицама трећег кола овог викенда наставља се такмичење у фудбалској Супер лиги Србије, у којем ће дерби на Карабурми одиграти ОФК Београд и Партизан, док ће Црвена звезда дочекати Јагодину.

Црно-бели су "прескочили" прошло коло како би се што боље спремили за реванш против Андерлехта, а паузу су, очигледно, добро искористили пошто су изборили пласман у Лигу шампиона.

У првом колу Партизан је савладао дебитанта у Суперлиги Инђију са 2:1, а занимљиво је да је прошле сезоне баш против "романтичара" на Карабурми осигурао трећу узастопну титулу првака Србије.

ОФК Београд је у прва два кола забележио једну победу и један пораз, а такмичење у Европи завршили су поразом од Галатасараја у квалификацијама за Лигу Европе.

Екипа Црвене звезде на Маракани ће угостити Јагодину, а изабраници Александра Кристића покушаће да дођу до друге првенствене победе.

Црвено-бели су у прошлом колу савладали домаћу Индјију, али су у првом колу направили кикс и одиграли без погодака против Смедерева.

Јагодинци су на почетку сезоне показали да су у доброј форми, пошто су у прва два кола освојили четири бода.

Фудбалери Војводине у Новом Саду ће дочекати Јавор у мечу у којем ће "јурити" прву првенствену победу на свом терену. Војводина је у прошлом колу савладала БСК Борчу са 2:0, док је Јавор одиграо без голова против Спартака.

Екипа Рада на Бањици ће дочекати водећу екипу првенства, Слободу Севојно која је у прва два кола освојила максималних шест бодова. Рад је у првом колу декласирао Чукарички са 4:0, а прошлог викенда освојио је бод против Металца.

Чачански Борац на свом терену ће угостити Металац из Горњег Милановца, док ће Спартак у Суботици играти против Чукаричког. У Кули ће се састати домаћи Хајдук и Инђија, док ће екипа Смедерева код куће одмерити снаге са БСК-ом.

У суботу од 17 сати игра се пет утакмица трећег кола Супер лиге, у недељу од 17 састају се ОФК Београд-Партизан и Хајдук-Инђија, док у 19 сати почиње меч Црвена звезда-Јагодина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи