Ади дефинитивно у Звезди

Репрезентативац Гане Ли Ади постао је касно синоћ фудбалер Црвене звезде. Иако су преговори дуго трајали, "црвено-бели" добијају јако појачање у одбрани, пошто је Ади био члан репрезентације Гане на недавно завршеном Мундијалу у Јужној Африци.

После неколико недеља недоумица, репрезентативац Гане Ли Ади потписао је уговор са Црвеном звездом. Параф је стављен у просторијама Фудбалског савеза Београда, у четвртак касно увече.

Делегација "црвено-белих" сачекала је Адија на београдском Аеродрому, убрзо је уследило потписивање уговора, а онда су се упутили на вечеру.

"Нисам имао дилему, јер мислим да одавде креће мој европски пут. Видео сам много светских стадиона и драго ми је да је и Звездин светски и велики. Слушао сам и о атмосфери на њему. Учинићу све да помогнем Звезди да оствари што боље резултате и буде шампион, као много пута до сада", рекао је Ади.

Адијев Менаџер Горан Миловановић истакао је да је неколико европских клубова било заинтересовано за популарног "Бруса", а међу њима и Партизан, вечити ривал Црвене звезде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи