Антић у суботу

Селектор фудбалске репрезентације Србије Радомир Антић саопштиће у суботу списак играча за прве две квалификационе утакмице за Европско првенство 2012. године, саопштено је.

Антић ће у суботу у подне у Београду саопштити списак играча за квалификационе утакмице за Европско првенство 2012. године против Фарских Острва и Словеније.

Прву утакмицу у квалификацијама изабраници Радомира Антића играће против Фарских Острва 3. септембра у Торшвну, а четири дана касније, Србија ће на стадиону Црвене звезде играти против Словеније.

Фудбалска репрезентација Србије ће се у квалификацијама за Европско првенство 2012. године такмичити у Групи Ц, заједно са Естонијом, Италијом, Северном Ирском, Словенијом и Фарским Острвима.

Европска фудбалска федерација (УЕФА) одлучила је да се квалификационе утакмице играју петком и уторком, како би играчи у клубовима били дан раније на располагању за мечеве који следе, наводи се у саопштењу ФCC-а.

Репрезентативци Србије окупиће се у понедељак, 30. августа у подне у Ковилову.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи