Балак прецртан

Селектор Немачке Јоахим Лев изоставио је са списка фудбалера Михаела Балака за предстојеће квалификационе утакмице за Европско првенство 2012. године у Украјини и Пољској, пошто се бивши капитен "панцера" није довољно опоравио од повреде, пренели су медији.

Планирано је да Лев у петак саопшти списак за квалификационе утакмице против Белгије и Азербејџана, а спортски магазин Кикер, не наводећи извор, објавио је да селектор није уврстио у тим бившег капитена репрезентације.

Балак је повредио чланак средином маја у финалној утакмици енглеског ФА Купа, због чега није учествовао на Светском првенству у Јужној Африци. Он се вратио на терен прошле недеље, у утакмици домаћег првенства у којој је његов Бајер из Леверкузена победио Борусију из Дортмунда са 2:0.

Тренер Бајера Јуп Хејнкес није повео Балака у Украјину, на реванш утакмицу против Таврије, у плеј/офу за пласман у Лигу Европe, пошто је желео да се фудбалер одмори пред мечеве у Бундес лиги.

"Михаел добро ради на тренинзима, поново ће бити у доброј форми", рекао је Хејнкес.

У првој утакмици у Леверкузену Бајер је победио са 3:0.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи