Пеп не прича са Ибром

Фудбалер Барселоне Златан Ибрахимовић рекао је да тренер каталонске екипе Пеп Гвардиола не жели да разговара са њим, пренели су медији.

"Не знам у чему је проблем. Управа клуба ми је рекла да не жели да ме прода, али не знам шта о свему мисли тренер, пошто не разговара са мном. Разговарали смо само два пута у последњих шест месеци", рекао је Ибрахимовић медијима.

"Срећан сам у Барселони и нисам ја проблем", додао је репрезентативац Шведске.

Ибрахимовић је прошлог лета из Интера прешао у Барселону, али је у другом делу сезоне изгубио место у првом тиму.

Управа Барселоне је током летњег прелазног рока довела нападача Давида Виљу, а медији спекулишу да због јаке конкуренције у тиму Ибрахимовић жели да оде са Камп Ноуа и врати се у Италију.

Тренер Барселоне није желео да открије због чега не разговара са 28-годишњим нападачем.

"Сигурно да има разлога што смо разговарали два пута у последњих шест месеци. За све постоји разлог. Ја сам супер комуникативан, разговарали смо 45 минута и није било напето", рекао је Гвардиола.

"Моја врата су отворена... Постоји разлог због којег не разговарамо, али сада није време да се о томе прича. Инсистирам, за добробит институције каква је Барселона - боље је да се ништа не каже", додао је он.

Гвардиола је наговестио да је проблем у личности Златана Ибрахимовића, а не његовом раду на тренинзима.

"Немам проблема са његовим понашањем на тренингу. Он је пример професионалца, али уз то иде и личност, а то је увек на првом месту.

Међутим, ја сам тренер Барселоне, а не једне особе. Прелазни рок траје до 1. септембра и не желим сада ништа да објашњавам", рекао је Гвардиола.

Медији у Шпанији навели су да су преговори Барселоне и Милана при крају и да ће Ибрахимовић прећи на Сан Сиро.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи