Понуда послата

Спортски директор италијанског и европског фудбалског шампиона Интера Марко Бранка рекао је да је послао понуду Ливерпулу за играча Хавијера Маскерана.

"У уторак сам факсом послао понуду Ливерпулу за Маскерана и чекам њихов одговор. Нисмо разговарали са фудбалером, пошто желимо да поштујемо правила и да сви у Ливерпулу буду срећни", рекао је Бранка, а пренео лист Сан.

Маскерано је у неколико наврата рекао да жели да напусти Енфилд и пређе у Интер, где би поново сарађивао са тренером Рафаелом Бенитесом.

Капитен репрезентације Аргентине није био у тиму за првенствену утакмицу против Манчестер ситија у понедељак, а није ни отпутовао у Турску, на вечерашњу реванш утакмицу против Трабзона, у плеј-офу за пласман у Лигу Европе.

"Сви знају да би Маскерано желео да промени тим и земљу у којој игра. Такође, у веома је добрим односима са нашим тренером Бенитесом. Послали смо веома добру понуду, приближно оној коју је Ливерпул тражио. Имамо јак тим, најбољи у Европи, али желели бисмо да купимо једног или два играча како бисмо били јачи", рекао је он.

Тренер Ливерпула Рој Хоџсон рекао је раније да не намерава да пусти Маскерана за мање од 20 милиона фунти.

Маскерано је 2007. године из Вест Хема прешао у Ливерпул,а играо је још за Коринтијанс и Ривер Плату.

За репрезентацију Аргентине одиграо је 62 утакмице и постигао два гола.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
30° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи