Антић и челници ФСС-а честитали Партизану

Челници Фудбалског савеза Србије и селектор српске репрезентације Радомир Антић честитали су Партизану велики успех остварен пласманом у Лигу шампиона.

"Елиминација Андерлехта и пласман у Лигу шампиона представља изузетан успех за Партизан и наш фудбал, те свима у клубу, а пре свега играчима и члановима стручног штаба, упућујем искрене честитке", наводи се у Антићевом саопштењу.

"Верујем да ћете наставити путем даљег напретка и желим свима пуно такмичарског успеха у наредном периоду", додао је Антић.

Заједничку честитку послали су и председник ФСС-а Радомир Караџић и генерални секретар те организације Зоран Лаковић.

"Задовољство нам је да вама лично - играчима, члановима стручног штаба, члановима Управног одбора, запосленима у клубу и навијачима честитамо изузетан успех - елиминацију Андерлехта и пласман у Лигу шампиона", истакли су Караџић и Лаковић.

"Партизан је у квалификацијама за елитно континентално такмичење показао бројне квалитете и пружио много разлога за веровање да ће у Лиги шампиона оставити одличан утисак. Успех Партизана уједно је и успех српског фудбала у целости, и верујемо да ће и у наредном периоду бити разлога за славље", додаје се у телеграму.

Партизан је до првог учешћа у Лиги шампиона после 2003. године стигао пошто је у Бриселу, после бољег извођења пенала, победио Андерлехт укупним резултатом 5:4.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
32° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи