Српски двојац у Витесеу

Немања Матић и Слободан Рајковић, млади репрезентатици Србије, представљени у уторак као нова појачања Витесеа. У Холандији се спекулише да би ускоро могао да им се придружи и Миралем Сулејмани.

Млади репрезентативци и потенцијални чланови А селекције Србије, Немања Матић и Слободан Рајковић, у уторак су званично представљени у Витесеу. Оба играча су чланови Челсија, а у Витесеу ће провести наредних годину дана.

"Драго ми је што сам постао члан Витесеа. Играјући за Твенте видео сам да овде игра много младих играча, па мислим да сви заједно можемо да урадимо нешто значајно овде. Видим да су у клубу амбициозни и да имају дугорочне планове. Навијачи ме добро познају, јер сам претходних година носио дрес за ПСВ и Твенте, играм на позицији штопера, мада се добро сналазим и на месту левог бека", изјавио је Слободан Рајковић.

Нови власник клуба из Арнема, Грузијац Мераб Јорданија, у блиским је односима са Романом Абрамовичем, газдом Челсија, па не чуди што је сарадња два клуба интезивирана последњих дана.

"Као што рече Слободан, драго ми је што сам дошао у Витесе. Текућа сезона је веома важна за клуб и срећан сам што ћу имати прилику да дам лични допринос. Почињем са тренинзима и надам се да ћу играти у недељу против Фејенорда", рекао је Матић.

У холандским медијима појавила се информација да би још један репрезентативац Србије могао да појача Витесе. Ради се о Миралему Сулејманију, фудбалеру Ајакса, који је у лошим односима са тренером Јолом, а већ му је пропао одлазак у Вест Хем на једногодишњу позајмицу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи