Михајловић у Звезди

Појачава се бедем испред голмана Стаменковића. Нови - стари Звездаш је досадашњи одбрамбени фудбалер Јагодине Данијел Михајловић. Он је потписао трогодишњи уговор са Црвеном звездом тимом у коме је играо као пионир. Црвено-бели очекују још једно појачање, такође, у одбрани. На мети Звезде је репрезентативац Гане Ли Ади.

"Коначно сам потписао уговор за Црвену звезду, у којој сам пре десет година играо за пионире. Покушаћу што пре да се наметнем стучном штабу и у најкраћем року заиграм за први тим. Одрадио сам први тренинг и надам се да ћу успети да се прилагодим и изборим за место у екипи", казао је 25-годишњи Михајловић по потписивању уговора.

Михајловић, који ће у Звезди носити број 25 на леђима, у црвено-белом дресу могао би да дебитује већ у недељном дуелу са својим доскорашњим клубом Јагодином у трећем колу Супер лиге Србије.

Пре Јагодине играо је за Сопот, чији је први човек тада био садашњи Звездин председник  Владан Лукић. Црвену звезду би у наредних неколико дана требало да појача и одбрамбени фудбалер репрезентације Гане, 20-годишњи Ли Ади.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи