Ибрахимовић у Милану!?

Повратак у Италију, не у Интер, већ у редове градског ривала Миланa. Нападач Барселоне Златан Ибрахимовић постигао је договор са фудбалским клубом Милан о трансферу, пренели су италијански медији. После, ипак, не баш успешне епизоде у Барси, Златан се враћа на место славе, исти терен, али други клуб. Уговор би требало да буде потписан у петак.

Извршни директор Милана Адријано Галијани раније је рекао да ће управе два клуба у среду разговарати о могућем трансферу шведског нападача у Милан, а медији су навели да је Ибрахимовић постигао договор са "црвено-црнима".

"Милан и Ибра су се договорили. Швеђанин ће примати годишњу плату од шест милиона евра, а остатак ће плаћати Барселона. Златан је срећан што ће прећи у Милан и одушевљен је што ће играти у Лиги шампиона. То је за њега била кључна ствар", наводи сајт Гол, позивајући се на компанију Медијасет, чији је власник председник Милана Силвио Берлускони.

Ибрахимовићев менаџер Мино Раиола је раније рекао да ће његов клијент и наредних годину дана играти у Барселони.

"Велика је част што је Милан показао жељу да доведе Ибрахимовића, али то је немогућа мисија", рекао је менаџер шведског фудбалера.

Ибрахимовић је прошле сезоне за Барселону одиграо 41 утакмицу и постигао 21 погодак.

Швеђанин је претходно, од 2006. до 2009. године, играо за Милановог градског ривала Интер.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
29° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи