Посрнули "ђаволи"

Фудбалери Манчестер јунајтеда одиграли су данас нерешено 2:2, против Фулама у Лондону. Екипа сер Алекса Фергусона била је ослабљена неиграњем Вејна Рунија, али је и поред тога два пута водила на мечу. Трагичар Нани, који је при резултату 2:1 промашио пенал. Њукасл "прегазио" Астон Вилу.

На "Крејвен котиџу" у Лондону, Манчестер јунајтед желео је да прекине црну серију против Фулама у Лондону, али у томе није успео. "Ђаволи" су два пута водили, али су изабраници Марка Хјуза смогли снаге да оба пута изједначе и освоје бод против великог ривала.

Манчестер је повео веч у 11. минуту голом искусног Пола Сколса, на асистенцију Бербатова. Био је то 150 погодак Сколса за клуб са Олд Трафорда.

У 57. минуту Сајмон Дејвис доноси изједначење Фуламу, али у 83. минуту "ђаволи" поново долазе до предности, аутоголом Хангеланда.

Два минута касније, Нани има прилику да стави тачку на меч, али је португалски репрезентативац промашио пенал, боље рећи, голман Стокдејл сјајно је интервенисао.

Казна је стигла у 89. минуту, када се Хангеланд искупио за аутогол, савладавши Ван дер Сара и доневши бод својој екипи.

У првом мечу дана, нови Премијерлигаш Њукасл јунајтед је на свом "Цент Џејмс парку" декласирао Астон Вилу (6:0). Троструки стрелац за "свраке" био је нападач Ендрју Керол.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи