Без Рунија на Фулам

Руни је "закачио" стомачни вирус и због тога неће бити на располагању Алексу Фергусону на мечу Премијер лиге против Фулама. Нападача "ђавола" највероватније мења ново појачање екипе, Мексиканац Хавијер Хернандез.

Иако су фуриозно почели нову сезону, убедљивом победом над Њукаслом од 3:0, у наредни меч екипа Манчестер јунајтеда улази ослабљена.

Најбољи играч "ђавола" Вејн Руни неће бити у екипи Алекса Фергусона на за утакмицу против Фулама. Руни је "закачио" стомачни вирус и забрањено му је да дође у контакт са осталим саиграчима да не би раширио заразу.

Нападач Јунајтеда који се већ дуже време налази у јако лошој форми, тако ће продужити пост од 13 утакмица, односно пуних 180 минута, за клуб и репрезентацију, без поготка.

Ово нису лоше вести само за Манчестер, који ће, судећи према резултатима са почетка сезоне, имати тежак задатак да парира Челсију и Арсеналу, одсуство Рунија је лоша вест и за селектора Енглеске Фабија Капела.

После неуспеха на Мундијалу и сукоба са Дејвидом Бекамом, чека се први кикс Италијана да га смене са клупе националог тима. Управо због тога Капело жели спремног Рунија за први квалификациони меч који "горди албион" 3. спетембра игра против Бугарске на Вемблију.

И док ће Капело до последњег тренутка стрепети да ли ће имати Манчестеровог нападача у екипи, код Фергусона нема дилеме.

Уместо Рунија, утакмицу против Фулама највероватније ће почети новим појачањем доведеним из Мексика, Хавијером Хернандезом, док ће остатак екипе бити непромењен у односу на утакмицу првог кола против Њукасла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи