Вечити и даље купују

Иако је првенство почела Звезда и Партизан и даље су у потрази за играчима којима би попунили критичне позиције у екипи. Како извештавају поједини медији, дефанзивац Гане, Ли Ади и штопер Јагодине Данијел МИхајловић су на прагу Маракане, док црно-бели преговорају са фудбалером Хелсинкија Мохамедом Камаром.

Иако је домаће првенство почело, вечити ривали и даље нису готови са куповином играча. Црвена звезда која је дан пре почетка шампионата успешно завршила преговоре са нападачем Андријом Калуђеровићем, решила је да појача и задњу линију.

Медији већ неко време изваштавају о преговорима клуба са Маракане са репрезентативцем Гане, Ли Адијем. Дефанзивца ове афричке репрезентације препоручио је селектор Гане, Милован Рајевац, а како пише Спортски журнал коначан потпис се очекује у току наредне недеље.

Према писању овог листа Звезда је, са Адијевим клубом Бекем Челсијем, већ постигла договор око висине обештећења, а штопер у Београд стиже у понедељак.

Осим Адија, већ неко време управа црвено-белих води преговоре и са штопером Јагодине Данијелом Михајловићем.

Иако се Михајловић помињао као резервна варијанта у случају да репрезентативац Гане не стигне на Маракану, изгледа да ће на крају оба дефанзивца потписати за београдски клуб.

Тако ће задња линија црвено-белих, која је до сада озбиљно заказала у више наврата, коначно добити квалитетна појачања.

За то време ни Партизан не седи скрштених руку. Иако су црно-бели, према писању појединих медија у Србији, такође били у трци за Адијем, шампион Србије ће ипак појачање морати да тражи на другој страни.

Како пишу Вечерње новости, на мети партизана налази се дефанзивац Хелсинкија Мохамед Камара.

Према писању овог листа, играч Сијера Леонеа запао је за око црно-белима у двомечу трећег круга квалифика за лигу шампиона, у којем су се сусрела ова два клуба, а делегација београске екипе прошле недеље ишла је на преговоре у Финску.

Иако су се договорили око преласка у Хумску, проблем представља Олимпијакос који озбиљно размишља о довођењу овог фудбалера у своје редове.

Камара је већ био на проби у Грчкој, и задовољио је челнике атинских црвено-белих, па ће у наредних неколико дана бити познато да ли ће Партизан успети да преотме играча Олимпијакосу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи