Нова шестица Челсија

Екипа Челсија поново је постигла шест голова на гостовању Вигану. Арсенал савладао Блекпул, такође 6:0. Бирмингем забележио победу, Вулвси играли нерешено. Ивановић и Жигић замењени, Милијаш поново на клупи. Дерби у понедељак, када играју Манчестер сити и Ливерпул.

Браниоци титуле у Премијер лиги, екипа Челсија, у нову сезону је ушла фуриозно. У првом колу савладана је екипа ВБА (6:0), а ефикасна игра настављена је и у другом колу. На гостовању Вигану, "плавци" су поново постигли шест погодака, а Анелка и Калу били су двоструки стрелци.

У листу стрелаца су се уписали и Малуда и Бенајун, коме је то био дебитантски погодак у Челсијевом дресу. Наш репрезентативац Бранислав Ивановић био је у стартној постави и играо је до 63. минута када га је заменио Фереира.

Арсенал је такође напунио мрежу Блекпула, највећег изненађења из првог кола. Нови Премијерлигаш примио је шест погодака, а бриљирао је Тео Волкот, који је постигао три гола.

Бирмингем је савладао Блекбурн роверсе са 2:1, а наш репрезентативац Никола Жигић играо је до 59. минута. Вулвси су у Ливерпулу одиграли нерешено са Евертоном, а Ненад Милијаш је меч преседео на клупи.

Тотенхем је у гостима савладао екипу Стоука, а двоструки стрелац био је млади Гарет Бејл. ВБА се искупио навијачима за дебакл из првог кола, савладавши на свом терену Сандерленд са 1:0.

Вест Хем је на свом терену изгубио од Болтона са 3:1, уз два гола Јохана Елмандера.

Њукасл сутра дочекује Астон Вилу, док Манчестер јунајтед гостује Фуламу. У понедељак је на програму дерби меч између Манчестер ситија и Ливерпула.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи